Sider

mandag den 7. oktober 2013

- ud af "hængekøjen"

Jeg stod i går på værkstedet for at fremstille et andet sæde til min Frej, jeg ikke bliver øm af, da Henrik sendte en sms, om jeg ville med på vandet.
Æh, jeg havde sådan set rigget af for denne sæson, men Henrik var lige blevet færdig med sin 2. version af en Black Pearl og hvis jeg strammede mig lidt an, kunne jeg vel nok få taget mig sammen til at komme ud af røret.
Det var fuldstændig som at være uden appetit og så maden kommer på bordet, at sulten melder sig, sådan reagerede jeg på Henriks sms.
Jeg fik hurtigt pakket og det gamle sæde i min Frej kunne jeg godt finde mig i endnu engang. Lidt ømhed i røven er en billig pris for en tur på fjorden.
En Black Pearls profil på vandet er noget særligt,


ikke ringere her i et leje af ålegræs
og her ved siden af min Frej.
Efter kaffe og brød lod vi vores kajakker glide ud i vandet igen.
Her på vestsiden af Enehøje hvor vi holdt rast, (mere for fornøjelsen end for nødvendighedens skyld) er det her snakken går, det er her vi vi bliver bevidst om skyernes påvirkning af havets farver og nuancer, det er her vi taler om kajakker og udstyr, det er også her venskaber opbygges og giver livet nye værdier.
Da vi roede ud havde vi endnu lidt sol på himlen, men efterhånden nærmede en kant af lammeskyer sig, da vi sad på Enehøje kunne vi se små regnbyger over Langeland og da vi nåede tilbage til Hestehoved, lysnede det som her fra vest.
Jo, atter en go´ dag på vandet og heldigvis til forargelse for enkelte, afsluttedes turen med en øl, hvorefter vi tog hjem til vore koner, bad, tørt tøj, mad og hygge.
13 km.
Henrik sendte nogle billeder i en væsentlig bedre kvalitet end mine.
Hestehoved Strand
Varmer hænder
og her i min Frej


2 kommentarer:

 1. Tak gode ven for en dejlig eftermiddag og nogle mindeværdige stunder. Livet har så meget at glæde sig over, og det bliver ikke mindre værd, når man har ligesindede at dele det med...
  Ser allerede frem til næste tur, så ikke "sæsonafslutning" bliver tema foreløbig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil prøve at mande mig op til kamp mod kulden:)

   Slet