Sider

torsdag den 1. november 2012

Min computer er gåert i udu

Jeg sidder ved en fremmed computer, da min egen er ude af drift til en gang i næste uge. Derfor kan jeg ikke opdatere min hjemmeside og umiddelbart heller ikke sætte billeder ind på byggebloggen.
Føler mig lidt handikappet. Men hold da kæft hvor gi´r det megen fritid;0))

3 kommentarer:

 1. Hej Erik
  Jeeg følger interesseret med på din super hjemmeside. Jeg har gennem et par år fået større og større lyst til selv at bygge en kajak eller kano. Jeg er selv træmand og jeg tror det er selve processen og det færdige resultat som facinerer mig. Jeg har aldrig selv roet kajak, men prøvet kano et par gange. Jeg overvejer dog at begynde med sporten idet jeg bor meget tæt på limfjorden og få hunderede meter fra en å, hvor det er muligt at sejle. Mit spørgsmål er derfor, vil det være muligt at bygge en fornuftig kajak uden på forhånd at have kendskab til hvorledes den fungerer i vandet og hvilke hensyn der skal tages. Jeg har tegninger til en Nomad fra Bjørn Thomasson liggeende.
  Venlig hilsen
  Kjeld Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kjeld
   At anbefale en bestemt kajak er meget vanskeligt, men Nomad er nærmest en Kavat, der er forlænget og gjort lidt smallere. Den er nem at ro, men husk at du vil have mest fornøjelse af den, hvis du også sætter en justerbar finne i.

   Når du nu har investeret i tegningen, er det vel bare at gå i gang, det bliver alligevel ikke den sidste kajak du bygger;0)

   Jeg vil foreslå dig, at du melder dig ind i en kajakklub og få lært og øvet de mest elementære sikkerhedsøvelser og så er det også en god ting at ro sammen med andre, der har samme interesse.

   Hilsen
   Erik

   Slet
  2. Hej Erik
   Tak for dit svar....så tror jeg bare jeg springer ud i det, og Så vil jeg følge din anbefaling og melde mig ind i Nibe roklub, som er den lokale roklub. Har lige skåret træ til byggeriggen og skabeloner.

   Venlig hilsen
   Kjeld

   Slet