Sider

fredag den 27. november 2015

En flad fornemmelse

Jeg tror vi var en 14 - 15 mennesker der gik forgæves til Inspirationsaften Kano og Kajak på Nakskov Idrætscenter, på grund af manglende tilslutning, men DGS`s pressemeddelelser stod der ikke noget om tilmelding til mødet. - Ærgerligt.

Os der blev "hængene over en øl" hyggede os uden at tale pænt om DGI`s måde at behandle os på.

Jeg røg i blækhuset da jeg kom hjem, her til morgen afdæmpede jeg brevet og sendte det til foreningskonsulent Johan Vest:

Hej Johan Vest

DGI´s respektløshed over for mødedeltagere

Flere mennesker gik hjem med uforrettet sag til mødet: Inspirationsaften Kano og Kajak, Nakskov Idrætscenter på grund af manglende tilmeldinger.

I avisnotitserne stod der intet om tilmeldinger. Kano eler kajak
I deres program for aftenen (der ikke umiddelbart er at finde på hjemmesiden DGI) står der, at mødet er for alle, men her var der et tilmeldingslink og en tilmeldingsfrist, der for mig var overskredet.
Skrev til e-mail adressen på siden. – Intet svar.
Klikkede på tilmeldingslink og tilmeldte mig på en standbyliste. Intet svar. Denne standbyliste ved jeg nu, at jeg ikke var ene om at skrive mig på.
På same side https://www.dgi.dk/kajak-og-kano/arrangementer/201500513012 står der på mødeaftenen intet om aflysning.

Forlods havde Nakskov Havkajakklub, der er medlem af DGI ingen meddelelse fået om mødet. Den største og mest aktive kajakafdeling, der ligger i Onsevig var heller ikke orienteret. Om de 2 roklubber var vidende om mødet, ved jeg ikke.
Så det ser ud til, at årsagen til aflysningen ligger på DGI´s banehalvdel.

Hvorfor skriver jeg til dig: Jeg havde kontaktet alle de aktive kajakroere, jeg kender i vores område om mødet og det føles som en lidt flad fornemmelse at arrangementet blev aflyst på et forkert grundlag.

Venlig hilsen
Erik Frantzen
Plougsvej 8,
4900 Nakskov
efrantzen@teliamail.dk
www.kajakbyg.dk
+4529821321

5 minutter efter ringede Johan Vest hvor vi havde en behagelig samtale om forløbet, han beklagede og var ærgerlig over Pressemeddelelsens ufuldkommenhed.

Der gøres nu et nyt forsøg. Herom senere.

2 kommentarer:

  1. Hej Erik. Godt arbejde. Ærgerligt med aflysningen, men så kan jeg måske komme med næste gang, hvis det ikke bliver en torsdag 😊 God weekend. Hilsen Henrik

    SvarSlet
  2. Ja vi gik også forgæves, ekstra øv fordi vi begge havde været nødtil at ændre arb tider.
    Især ærgeligt når nu der var mødt så mange frem.

    SvarSlet