Sider

mandag den 26. august 2013

Weekendtur med roere fra Maribo

Har lige haft en god weekend med roere ovre fra Maribo Kajakklub. Jeg fik for et stykke tid siden invitation til at deltage, hvilket jeg naturligvis sagde ja tak til.
Oprindeligt var det hensigten, at vi skulle overnatte på Enehøje, men pladsen var optaget og overnatningen blev derfor henlagt til Nakskov Fjord Camping, hvilket viste sig, var et godt valg.
Midt på formiddagen var vi 12 deltagere samlet klar til afgang, mellemlandede på Slotø, hvor
Ole Bengtson på sin hjemmeside har beskrevet en væsentlig del af øens ruiners historie . Herfra vendte 3 af roerne tilbage til campingpladsen på grund af den kraftige vinds påvirkning af vandet.
På Enehøjes læside hvor frokosten blev indtaget og snakken gik, kunne vi nyde den smukke udsigt oppe fra skrænten på vestsiden af øen.
Langeland skimtes i baggrunden.
3 hjemmebyggede kajakker deltog. T.h Johns Black Pearl og Jens´s kavat, t.v. ikke at glemme min Frej.Enehøje er også brombærernes ø

Sidst på eftermiddagen skulle der grilles og det er jo et rigtigt mandearbejde;o))
Men vi fik rigtig god mad og en hyggelig aften.

Søndag formiddag roede vi langs kysten mod Frisland, ikke langt fra Tårs, hvorefter vi ved tilbagekomsten spiste frokost og reflekterede på weekendens forløb.
Det blev for mig en rigtig god weekend, med dejlige mennesker. Meen de er ikke sådan at bide skeer med ude på vandet. Det mærker jeg stadig i ryg og skuldre. Av av;o))


Lørdag 13 km. og søndag 12 km.
Tak fordi I tog mig med!

2 kommentarer:

  1. Vi siger tak fordi du var med som lokal guide og inspirator. Det var dejligt at møde dig.

    SvarSlet