Sider

fredag den 20. marts 2015

Vindstille

Karen inviterede på en eftermiddagstur på fjorden, hvor vi lagde fra land ved 15-tiden og var tilbage igen omkring kl. 19.00.
Vi roede i nordlig retning med en svag vind i ansigtet og med solen i ryggen, til vi gik i land i nærheden af Tårs et sted med læ, for der at drikke kaffe og få lidt fast føde.

Med denne udsigt under kaffepausen lagde vinden sig efterhånden helt og vi kunne nyde den varme, der nu kom fra solens stråler.

Vi roede hjemad i det sene eftermiddagslys på et vandspejl, der var - - - ja, et spejl, i dette fantastiske bløde lys der var med til at gøre turen til noget særligt.

Turen til Friisland gik mere direkte, hjemturen gik forbi Rommerholm, mest fordi vejret var som det blev, men også fordi vi skulle se om skarverne var i gang med forårets pligter. Og det var de.

Sol over Enehøje

Det var meget lavvandet, så vi måtte slæbe kajakkerne lidt længer end vi plejer.
Atter en god dag!

tirsdag den 10. marts 2015

En solrig dag på fjorden

Et helt fantastisk vejr i går med sol hele dagen, svag vind og køligt, men hvor der var læ, var det
særdeles lunt og rart.

blåt i blåt

Tog fra Hestehoved mod nord og lagde mig over i læ på Vejlø. Her sad jeg i solen og bagte en times tid med et par madder og en kande kaffe og hørte fuglenes begyndende forår, inden jeg returnerede til udgangspunktet.

torsdag den 5. marts 2015

Ny sæson for havørneparret ved Hyllekrog



Som de forrige 2 år har DOF igen åbnet muligheden for at følge en ny sæson på redekanten.

Klik her for døgn-tv 


27. marts 2015
Desværre blev æggene stjålet den 20. marts.